Mød Sundhedsteknologi til Åbent Hus på DTU.

Sundhedsteknologi

Diplomingeniør 3,5 år

Sundhedsteknologi udbydes i samarbejde med Professionshøjskolen Metropol og kombinerer sundhedsfaglige og ingeniørfaglige kompetencer. Uddannelsen giver et solidt fundament inden for sundhedsvidenskab, matematik, informationsteknologi, teknologi i samspil med mennesker, medikoteknik og elektronik, så du bliver i stand til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi og sundhedsvidenskab. Undervisningen foregår dels på DTU, dels på Professionshøjskolen Metropol.

Besøg vores stand

På vores stand kan du få mere at vide om uddannelsen og nye sundhedsteknologier, der er på vej, fx telemedicin og nye muligheder for anvendelser af mobilteknologi. På standen kan du også snakke med studerende, undervisere og studieleder og få mere at vide om studiet.

Tag med på rundvisning

Vi kommer forbi øvelseslaboratorier, undervisningslokaler, komponentshoppen og kantinen. Det er studerende, der viser rundt, og du kan stille spørgsmål til dem under hele rundvisningen.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15 og kl. 14.30-16.45.

Rundvisningerne starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus, hvor rundvisningerne foregår.

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Sundhedsteknologi