Mød Proces og Innovation til Åbent Hus på DTU.

Proces og Innovation

Diplomingeniør 3,5 år

Vi arbejder med udvikling af innovative produkter – fysiske, IT og servicebaserede. Vi uddanner nytænkende ingeniører, der er i stand til at varetage og lede udviklingsprocesser i etablerede virksomheder – privat såvel som offentligt – eller i din egen opstartsvirksomhed. Du kan bl.a. specialisere dig inden for interaktionsdesign (softwareudvikling) og produktudvikling.

Besøg vores stand

På vores stand kan du møde dedikerede studerende og undervisere og se konkrete resultater på projekter og produkter, der er udviklet på studiet. Du kan også få et indblik i studiemiljøet gennem en film, der bl.a. viser en typisk undervisningssituation, vores prototypelaboratorium og vores innovationslaboratorium.

Tag med på rundvisning

På rundvisningen får du et indblik i studiemiljøet på uddannelsen. Vi besøger bl.a. en typisk undervisningssituation, vores prototypelaboratorium og vores innovationslaboratorium.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15.

Rundvisningerne starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus, hvor rundvisningerne foregår.

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Proces og Innovation