Mød Trafik og Transport til Åbent Hus på DTU.

Mobilitet, Transport og Logistik

Diplomingeniør 3,5 år

Mobilitet, transport og logistik er ikke bare et af de mest fascinerende udviklingsområder for ingeniører, det er også en central del af skabelsen af fremtidens samfund. Vær med til at designe intelligente og bæredygtige transportsystemer for f.eks. smart cities, international logistik, tusindvis af kilometer motorvej, globale netværk af flyruter og højhastighedstog, der bevæger sig lynhurtigt gennem kontinenter.

Besøg vores stand
Se, hvordan man i praksis udvikler trafik- og transportløsninger og udformer et bæredygtigt transportsystem. Mød studerende og undervisere, hør om studielivet, kurser og projekter, praktikophold i en virksomhed og de efterfølgende jobmuligheder. Og så skal du selvfølgelig deltage i vores team-konkurrence ”Når det handler om meget mere end at komme fra A til B”.


Tag med på rundvisning
Tag med til vores testcenter for potentielle studerende, og test ikke bare innovative transportformer og avancerede planlægnings- og simuleringsværktøjer, men også om uddannelsen er den helt rigtige for dig. Vi introducerer dig samtidig for studiemiljøet på uddannelsen.

Der er rundvisning kl. 13.00-14.15 og kl. 16.00-17.15.

Rundvisningerne foregår på Lyngby Campus.

Se film om Mobilitet, Transport og Logistik