Maskin

Maskinteknik

Diplomingeniør 3,5 år

Er du interesseret i at skabe og producere nye produkter? Eller forbedre eksisterende produkter ved f.eks. at implementere digitale elementer i traditionelle produkter? På Maskinteknik lærer du at udvikle kreative mekaniske produkter og løsninger, som kan være med til at sikre fremtidens bæredygtige udvikling. 

Besøg vores stand
På standen kan du både møde studerende og undervisere. De vil fortælle om studiet og studiemiljøet og svare på alle dine spørgsmål. Du kan også se nogle af de projekter, de studerende arbejder med. 
Tag med på rundvisning

På rundvisningen ser du laboratorier, prototypefaciliteter og studenterprojekter. I Lyngby viser vi økobilen med verdensrekorden i at køre længst på literen ved Shell Eco-Marathon og 3D-print-faciliteter. I Ballerup vil du se, hvordan vi arbejder med bæredygtig energi og produktudvikling af plastemner.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15 på Ballerup Campus. Rundvisningen starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus.

Der er rundvisning kl. 16.00-17.15 på Lyngby Campus. 

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Maskinteknik