Maskin

Maskinteknik

Diplomingeniør 3,5 år

En maskiningeniør arbejder typisk som projektleder eller produktudvikler i f.eks. vindmølle- eller medicinalindustrien eller offshore. Arbejdet kan bl.a. bestå i at lave sikkerhedsvurderinger eller vedligeholdelsessystemer og i at konstruere nye produkter – alt fra høreapparater til skibe.

Besøg vores stand
På standen kan du både møde studerende og undervisere. De vil fortælle om studiet og studiemiljøet og svare på alle dine spørgsmål. Du kan også se nogle af de projekter, de studerende arbejder med. 

Tag med på rundvisning

På rundvisningen ser du laboratorier, prototypefaciliteter og studenterprojekter. I Lyngby viser vi økobilen med verdensrekorden i at køre længst på literen ved Shell Eco-Marathon og 3D-print-faciliteter. I Ballerup vil du se, hvordan vi arbejder med bæredygtig energi og produktudvikling af plastemner.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15 på Ballerup Campus. Rundvisningen starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus.

Der er rundvisning kl. 16.00-17.15 på Lyngby Campus. 

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Maskinteknik