Mød Fødevareanalyse til Åbent Hus på DTU.

Fødevaresikkerhed og -kvalitet

Diplomingeniør 3,5 år

Har du interesse for de fødevarer, vi spiser, hvordan de produceres og deres kvalitet, og har du en teknisk indgangsvinkel til dette? Vil du vide, hvad dine fødevarer indeholder af kemiske stoffer og bakterier, hvordan man analyser dette, og hvilke effekter det har på dig? Så hedder uddannelsen diplomingeniør i Fødevaresikkerhed og -kvalitet.

Uddannelsen er et samarbejde mellem DTU og Københavns Universitet (Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet). Du bliver optaget på DTU, og skal på 4. semester studere på KU.

Besøg vores stand

Mød nuværende studerende og studielederen på standen. Du kan også teste din viden om indholdet af kemiske stoffer og mikroorganismer i fødevarer, som du køber i supermarkedet, og være med til at bedømme deres betydning for fødevaresikkerheden.

Tag med på rundvisning

På rundvisningen møder du nuværende studerende og kan få en uformel snak om fx studiemiljø. Du kommer til at se eksempler på udstyr, du kommer til at arbejde med, og nogle af de analyser, der bruges til at identificere bakterier og bestemme uønskede stoffer i vores fødevarer.

Der er rundvisning kl. 13.00-14.15 og kl. 16.00-17.15


Rundvisningerne foregår på Lyngby Campus.

Se film om Fødevaresikkerhed og -kvalitet