Mød Elektrisk Energiteknologi til Åbent Hus på DTU.

Elektrisk Energiteknologi

Diplomingeniør 3,5 år

Elforsyningen bliver i fremtiden omdrejningspunktet for et bæredygtigt energisystem. Vil du være med til at designe systemet og arbejde med det net, som skal fordele sol- og vindenergi på den smarteste måde? Der er stort behov for ingeniører med speciale i elektriske energisystemer eller stærkstrøm.
Besøg vores stand

Mød undervisere og studerende, som kan vise dig de udfordringer, vi står over for, når Danmarks energi skal være uafhængig af fossile brændstoffer. Hvilke job kan jeg vælge imellem? Se, hvordan du kan specialisere dig inden for energiområdet præget af mange nye teknologier med masser af muligheder.

Tag med på rundvisning

Du kommer til at møde studerende og opleve laboratorierne, hvor du vil se kraftige elektriske udladninger, lyn, elbiler og solceller. Du får også et indtryk af øvelseslaboratorier og studiemiljøet. Nuværende studerende fortæller om deres projekter, så du kan få en idé om, hvor mangfoldig en uddannelse Elektrisk Energiteknologi er. 

Der er rundvisning kl. 14.30-16.45 på Ballerup Campus

Rundvisningerne starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus, hvor rundvisningen foregår.

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Elektrisk Energiteknologi