Mød Eksport og Teknologi til Åbent Hus

Eksport og Teknologi

Diplomingeniør 4,5 år

Uddannelsen kombinerer teknologi, økonomi, marketing, sprog og kultur. Denne kombination kan føre til en karriere inden for markedsføring, salg og projektledelse eller inden for innovation og produktudvikling. Via valgfrie kurser, studieophold i udlandet, ingeniørpraktik og diplomingeniørprojekt kan du skabe din egen unikke profil.

Besøg vores stand

Du kommer til at møde undervisere og studerende fra eksportingeniøruddannelsen, og du vil blive rigeligt forsynet med informationer om, hvordan det er at læse på uddannelsen. Du kan også få mere at vide om mulige karriereveje.

Tag med på rundvisning

Vi kommer forbi undervisningslokaler, laboratorier, prototype- og innovationsværksteder. Undervejs vil du møde studerende, som kan fortælle om, hvordan det er at studere til eksportingeniør. Vi kommer også forbi biblioteket og fredagsbaren.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15 og kl. 14.30-16.45.

Rundvisningerne starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus, hvor rundvisningerne foregår.

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Eksport og Teknologi