Mød Byggeri og Infrastruktur til Åbent Hus på DTU.

Byggeri og Infrastruktur

Diplomingeniør 3,5 år

Du arbejder med bygningens konstruktioner, fundamenter, installationer og indeklima. Du vil beskæftige dig med bl.a. trafikløsninger, broer, havne, vandforsyning, spildevand, klimatilpasning og forureningsoprydning. I samarbejde med din studiegruppe leder og styrer du projekter fra start til slut.
Besøg vores stand

Mød de studerende, og hør dem fortælle om uddannelsen, og hvad de selv regner med at skulle bruge den til. Du kan få svar på spørgsmål som: Hvordan styres en byggeplads? Hvordan anlægges en vej? Hvor mange timer skal der bruges på studiet? Hvordan er eksamen? Hvordan forløber undervisningen?

Tag med på rundvisning

Du møder både engagerede undervisere og studerende og får mulighed for at opleve det gode studiemiljø. Du ser, hvordan de studerende arbejder med projekter om små og store bygninger, trafikkaos og oversvømmede kloakker. I laboratoriet ser du, hvor meget der skal til, før betonbjælken knækker.

Der er rundvisning kl. 13.00-15.15 og kl. 14.30-16.45.

Rundvisningerne starter og slutter på Landingsbanen på Lyngby Campus. Herfra er der bus til Ballerup Campus, hvor rundvisningerne foregår.

Obs.: Hvis du vil deltage i to rundvisninger på Ballerup Campus, skal du blive på Ballerup Campus mellem de to rundvisninger. 

Se film om Byggeri og Infrastruktur