Mød Fødevarer og Ernæring til Åbent Hus på DTU.

Fødevarer og Ernæring

Bachelor 3 år

Er du interesseret i, hvordan maden, vi spiser, bliver til, hvad den består af, og hvad der sker i kroppen, når du spiser den? Du vil arbejde med håndtering af råvarer og de processer, der benyttes, inden fødevaren når forbrugeren, og hvordan fødevaren påvirkes undervejs i produktionskæden.   Uddannelsen er et samarbejde mellem Københavns Universitet og DTU. Du bliver optaget på Københavns Universitet, men går på DTU mere end et semester.  

 

Besøg vores stand

Mød studerende og undervisere, og hør mere om, hvad udvalgte fødevarer består af, og hvordan fødevarers smag, udseende og ernæringsværdi bliver påvirket af produktionsprocesserne. Du kan også få mere at vide om jobmuligheder.  

 

Tag med på rundvisning

Vi besøger laboratorier, hvor fødevarer fremstilles i lille skala, og hvor vi kan undersøge deres farve, konsistens og fysiske struktur. Du møder studerende og ser DTU Bryghus.

 

Der er rundvisning kl. 13.00-14.15 og kl. 16.00-17.15.

Rundvisningerne foregår på Lyngby Campus.

Samarbejde med KU

Uddannelsen er et samarbejde mellem Københavns Universitet og DTU. 
 

Du bliver optaget på Københavns Universitet, men går på DTU mere end et semester.